Korábbi híreink:

ÚTIKALAUZ

HIV és más nemi úton terjedő betegségek teszteléséhez és tanácsadáshoz

Folytatódik az építkezés a Baptista Szolgáltató Centrumban

A Szent László Gimnázium "Portyázói"

Nagycserkesz első Betlehemje

Halottak napja - megemlékezés

Megnyitotta kapuit a Baptista Szolgáltató Centrum

Tetőfelújítás a Fejlesztési Bank támogatásával

Hír, ami lassan már nem is hír...

Az Angyalföldi Baptista Gyülekezet és a Bánya utca

Nemzetközi diákcsoport a Corvinusról

Farsang az Utcafront Bánya utcai szállásán

 

 

Kőbányán, a Maglódi utcában a helyi önkormányzattal együttműködésben tevékenykedik a Baptista Szolgáltató Centrum, ahol rendszeresen több száz szegény ember jut meleg ételhez, ahol egy programnak köszönhetően rászorult segít rászorultat. Az összefogás eredményeként a legjobban nélkülözők egyéni esetkezelése, szociális ügyeinek intézése is megvalósul, a ruhaadományok felhasználásával ruhacserére is igényt tarthatnak azok, akik nehéz élethelyzetbe kerültek.  Idén augusztusra jelentősen bővült a segítségnyújtás köre.

Korábban felmérték az igényeket, és a tapasztalatok alapján történtek a fejlesztések, így valósult meg a Belügyminisztérium által támogatott szociális mosoda és a népfürdő, s ezzel komplex szolgáltató központtá vált a telephely. A fejlesztés egy 50 fős hajléktalan mintaprogram része. A Maglódi úti telephely 15 közfoglalkoztatott számára biztosít munkalehetőséget az említett szolgáltatásokban, illetve további 30 személy vesz részt a már működő tevékenységekben.

Egy sátorban kezdődött 2014 decemberében az első ételosztás, majd 2015 szeptemberében megépült a jelenlegi étkezde, ahol naponta mintegy 650 adag ételt osztanak ki. Most pedig újabb jelentős állomásához érkezett a tevékenység, amely a nehéz élethelyzetbe került embertársaink érdekében folyik a Baptista Szolgáltató Centrumban.

Miletics Marcell, a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront programjának vezetője köszöntőjében bemutatta a fejlesztés részleteit és jelenőségét, s hozzátette, a tervek között egy fodrászat, majd később egy komposztáló üzem és egész évben működő virágkertészet, egy szomszédos épületben a támogatott lakhatás megvalósítása is szerepel. De már igénybe vehető a női és férfi zuhanyzó, a mosoda a szárítógépekkel és vasalókkal. Úgy fogalmazott, nagyszerű azt látni, amikor a hajléktalanok munkába állnak „mert a gerincek kiegyenesednek, a ráncok kisimulnak és visszatér az emberek tartása”. A programvezető szerint nagyon sok kihasználatlan ingatlan van még Budapesten és bízik abban, hogy egyre több hasonló fejlesztés valósulhat meg hasonló programok nyomán.

Weeber Tibor, Kőbánya alpolgármestere arra emlékeztetett, hogy a legtöbbünknek van hová hazamenni, van lakás, ami vár minket és az otthon biztos pontot jelent az életben. Az ilyen fejlesztések, mint amilyen a Maglódi úti telephelyen megvalósult, a hajléktalanok számára jelent biztos pontot. Egy olyan helyet, ahol szeretettel várják őket. Elmondta, alpolgármesterként azt tapasztalja a kőbányai lakosság részéről, hogy sok jelzés, panasz érkezik a közterületen élő hajléktalanok miatt. A megvalósult program azért is hasznos, mert csökkenti a konfliktusok számát a fedél nélküliek és a lakosság között. Hozzátette, az eredményes együttműködés Kőbánya és a Baptista Szeretetszolgálat között immár hosszú évekre tekint vissza.

Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke felidézte a segélyszervezet múltját, s azt mondta: néha csodák történnek a közös munka nyomán, s bizony 20-30 különböző részletnek kell eredményesen megvalósulnia ahhoz, hogy megszülethessen egy ilyen projekt. A telephely a fejlesztések nyomán olyan hely lett, amely segíti a hajléktalanokat abban, hogy visszataláljanak kiegyensúlyozottan élő embertársaik közösségébe. Egyfajta „zsilip” ez, amely a társadalom felé vezet.

György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja az avatáson arról beszélt, hogy a szolidaritás infrastruktúráját teremtjük meg együtt. Az állam működésének egyik mércéje, miként bánik a leggyengébbekkel, azokkal, akik a leggyengébb láncszemet jelentik a társadalomban. A kormányzat nevében köszönetet mondott Szenczy Sándornak és minden munkatársának, a Belügyminisztériumnak és a helyi önkormányzatnak, minden partnernek, aki megtette a magáét azért, hogy példaértékű fejlesztés valósulhatott meg. Külön gratulált az ötlethez, a tervezésez és a kivitelezéshez.

Hervay Judit, a Belügyminisztérium programkoordinációs osztályvezetője arról szólt, nagyon jó látni, hogy sikeresen működnek a közfoglalkoztatási programok. Felidézte, amikor másfél éve szembesültek a Baptista Szeretetszolgálat elképzeléseivel, látták, hogy részükről a feladat, a segélyszervezet részéről pedig a megoldás egymásra talált. Beszélt a mintaprogram jelentőségéről, majd úgy értékelt, „minden közfoglalkoztatási program így kellene, hogy működjön.”

Mások mellett Szanyi Gergelynek, a Baptista Szeretetszolgálat közmunkaprogram-koordinátorának és Kutiné Ádám Szilvia telephelyvezetőnek a munkája döntően hozzájárult a segélyszervezet újabb sikeres programjának megszületéséhez.

 

Átadás a legújabb fejlesztések után a Baptista Szolgáltató Centrumban

Budapest – Ünnepélyes külsőségek mellett augusztus 17-én 10 órakor átadták a Baptista Szolgáltató Centrum mosodáját és népfürdőjét, s ezzel komplex szolgáltató központtá vált a telephely.

 

 

ÚTIKALAUZ

HIV és más nemi úton terjedő betegségek teszteléséhez és tanácsadáshoz

Az Alternatíva Alapítványnak köszönhetően lehetőségünk volt egy Norvég Civil pályázat keretin belül HIV/Szifilisz/HCV gyorstesztes szűrések elvégzésére.

A gyorstesztes szűrések során sikerült közel 80 ellátottunkat leszűrni a szűrés mellett tájékoztattuk klienseinket a fent említett betegségek terjedéséről/megelőzésétől, arról, hogy szükség esetén milyen kezelőhelyekre fordulhatnak.

 Az Alternatíva Alapítvány egy Útikalauzt állított össze HIV és más nemi úton terjedő betegségek teszteléséhez és tanácsadásához.  Az Útikalauz tartalmaz egy rövid kis beszámolót szűrési tapasztalatinkról.

Köszönjük,hogy részt vehettünk ebben a projektben!

 

 

Folytatódik az építkezés a Baptista Szolgáltató Centrumban

Budapesten – Kőbányán, a Maglódi utcában a helyi önkormányzattal együttműködésben tevékenykedik a Baptista Szolgáltató Centrum, ahol rendszeresen több száz szegény ember jut meleg ételhez és ruhához, ahol a közfoglalkoztatási programnak köszönhetően az Utcafront szállásán lakó hajléktalan emberek segítik a helyi rászorulókat. Rövidesen jelentősen tovább bővül a segítségnyújtás köre.

 

Elsősorban azok számára jelent ez segítséget, akik Kőbányán élnek. Miletics Marcell, a Baptista Szolgáltató Centrum igazgatója elmondta, korábban felmérték az igényeket, és ennek tapasztalatai alapján történnek a fejlesztések.  A Baptista Szeretetszolgálat tervei között az étkeztetés és a tűzifa ingyenes biztosítása mellett szerepel egy mosoda, fürdő és fodrászat létesítése is.

Miletics Marcell hangsúlyozta: a hajléktalanok és mélyszegénységben élők érdekében végzett tevékenység során a lakhatás biztosítása komoly, de még nem elegendő eredmény, szükség van munkalehetőségre is. Ezért olyan feladatokat kerestek az Utcafront szállásán lakó hajléktalan embereknek, amelyek a helyi önkormányzat szociális rendszerében hiánypótlóak: ilyen például a napi egyszeri meleg étkeztetés és a ruhaosztás lebonyolítása, tűzifa darabolás, de a kerület szociális intézményeinek karbantartása, vagy a kerület közterületein keletkező drogszemét szakszerű begyűjtése is a teendők közé tartozik.  A helyi szociális igények, szükségletek mind jobb kezelésére a közmunka program kiváló lehetőséget biztosít, ahol rászoruló emberek segítik a rászoruló embereket, illetve közhasznú tevékenységeket látnak el.

A Belügyminisztérium támogatásával épül a mosoda, fürdő, fodrászat és pedikűr épülete, ahol ruharaktárat is kialakítanak, s ezzel rövidesen komplex szolgáltató központtá válik a Maglódi utcai telephely. Az ingatlan 30-40 százalékban elkészült, az átadás határideje július vége. Ugyanott egy faházban közösségi gondozót alakítanak ki, ahol a helyi rászorulók egyéni esetkezelését és szociális ügyeinek intézését lehetővé tevő új professzionális szolgáltatás is indul. A létesítmény őrzésének szakmai felügyeletét a Baptista Szeretetszolgálat biztonsági csoportja végzi.

A szakmai stáb jól emlékszik 2014 decemberére, amikor Kőbányán egy sátorban elkezdődött az első ételosztás, majd 2015 szeptemberében megépült a jelenlegi étkezde, ahol naponta mintegy 650 adag meleg ételt osztanak ki a rászorultaknak. Rövidesen tehát újabb jelentős állomásához érkezik a tevékenység, amely a nehéz élethelyzetbe került embertársaink érdekében folytatódik a Baptista Szolgáltató Centrumban.

vissza az oldal tetejére

 

 

A Szent László Gimnázium "Portyázói"

A kőbányai Szent László Gimnázium több osztályból is érkező tanulói a minden évben megrendezésre kerülő "Portya" alkalmából idén hozzánk jöttek, és elhozták lakóinknak az általuk készített szendvicseket.

vissza az oldal tetejére

 

 

Nagycserkesz első Betlehemje

Nagycserkeszen a Baptista Szeretetszolgálat közfoglalkoztatottjai Betlehemet állítottak az Evangélikus templom kertjében Dobóné Somogyi Eszter koordinálása mellett. A faluban sosem állt még Betlehem.

A település lakossága nagy örömmel fogadta ezt a kezdeményezést, és őszinte örömüket és köszönetüket fejezték ki, hogy ezáltal is gazdagodott településük.

vissza az oldal tetejére

 

 

Halottak napja - megemlékezés

Memento mori - "Taníts minket úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk."

Az élet nem tudjuk meddig tart, ezért fontos hogy a meglevő időt ne eltékozolva, hanem bölcsen használva "értelmesen" éljük, mert mindannyiunk életének van célja, értelme.

November 1-én Ordassy Zoltán lelkipásztor kollégánk halottak napi megemlékezést szervezett a szállón. Klienseink csendes áhitatban emlékeztek meg elhunyt szeretteikről...

vissza az oldal tetejére

 

 

A Baptista Szolgáltató Centrum bemutatása

 

 

Előzmények

 

A program helyszínéül szolgáló területet a rajtuk található épületekkel a Kőbányai Önkormányzattól, mint tulajdonostól kaptuk tartós és ingyenes használatra. A Szeretetszolgálat ennek keretében vállalta az ingatlanok őrzését és zöld területének gondozását, amelyet az országos közfoglalkoztatási programjának keretében - és így egyben annak első lépéseként is - tudott megkezdeni.

 

 

A Szolgáltató Centrum születése

 

Az ingatlan használatba vétele lépésről lépésre történt, és vezetett közelebb az új programunk terveinek kibontakozásához. Számos szakmai team és egyeztető tárgyalás eredményeképpen együttműködési megállapodások születtek, így megkaptuk az Önkormányzat engedélyét a közművezetékek beüzemeléséhez, a használt terület lekerítéséhez, továbbá az épületek felújításának elvi hozzájárulását is, amely nyilatkozatnak köszönhetően a korábban már ideiglenes helyszínen működő “népkonyha” szolgáltatásunkat is át tudtuk ide telepíteni, így naponta 500 fő étkeztetését tudjuk biztosítani.  A szolgáltatásba immár egy mosogatógépet is be tudtunk vonni, amely lehetőséget biztosít a környezetvédelem kiemelt figyelembevételére is, hiszen nem termelünk újabb hulladékot, mint korábban a használt műanyag tányérokkal.

A közfoglalkoztatási program keretében számos közfeladatot is el tudunk látni, így a közterület gondozása, hulladékainak begyűjtése mellett intézményi karbantartást is végzünk a kerületi önkormányzati intézményekben (iskolák, óvodák).

Később a használatra megkapott terület és épület további két épület bevonásával a foglalkoztatási programban foglalkoztatott emberek számára új lehetőségeket nyitott meg. Az Önkormányzattal újabb megállapodásokat tudtunk kötni, amelyhez a Kőkert Kft. is csatlakozott, így elindulhatott a közterület gondozásán és intézményi karbantartáson túl egy új ága a foglalkoztatási programnak, amelynek keretében megnyithattunk egy fafeldolgozó üzemet is. A kezdetben kézzel végzett, mára már részben gépesített munka - szociális fa kuglizása - eredményeképpen új szintre emelkedett a Maglódi úti telephely: Rászorulók segítenek rászorulókon.

Ez tehát a Baptista Szolgáltató Centrum legfontosabb célja és feladata, a rászorulók segítése oly módon, hogy abban a rászorulók - hajléktalan közfoglalkoztatott emberek - is aktívan részt vesznek, amellyel egy egészen speciális, szociális célú, valódi közösségi program valósulhat meg.

 

 

További célok

 

A Szolgáltató Centrum a jövőben továbbra is a rászorulók segítését kívánja elősegíteni ebben a speciális közösségi formában. Felméréseket végeztünk, hogy mire lenne szükségük a környékbeli rászorulóknak, családoknak, hajléktalan embereknek, így a jövőben terveink között szerepelnek mosási és tisztálkodási hely kialakítása, ingyenesen igénybe vehető fodrászat és pedikűr beindítása, ruhacsere és ruha pótlás biztosítása, de istentiszteletek, bibliodráma tartására is komoly igény van.

Célunk tehát ezeknek az igény szerinti szolgáltatásoknak a beindítása oly módon, hogy közben a biztosított munkalehetőség és szolgáltatásokon túl a Baptista Szeretetszolgálat szakmai tapasztalatait és munkáját is hozzátéve a szociális munka minden formájában (közösségi, csoportos és egyéni szociális munka) hasznosulhasson a rászorulók javára.

 

Köszönet mindezért a közreműködő szervezeteknek, a programban dolgozó munkatársaknak, részvevőknek, de kiemelten a X. kerületi Önkormányzat vezetőségének, hogy létrejöhetett ez a most elinduló Szolgáltató Centrum, amellyel reményeink szerint még több - elsősorban X. kerületi - rászoruló embernek, családnak segíthetjük, javíthatjuk az életét, amely így közvetetten az egész társadalom, vagyis mindannyiunk javát szolgálja.

Megnyitotta kapuit a Baptista Szolgáltató Centrum

Az Utcafront Menedék Maglódi úti telephelyén szeptember 14-én megnyitotta kapuit új szolgáltatásunk, a Baptista Szolgáltató Centrum.

A hivatalos megnyitón részt vett többek között Papp János, a Baptista Egyház elnöke, Mészáros Kornél főtitkár, Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere, Weeber Tibor, Dr. Pap Sándor, Radványi Gábor alpolgármesterek, Révész Máriusz országgyűlési képviselő, Miletics Marcell a Baptista Integrációs Központ intézményvezetője és Kutiné Ádám Szilvia, a Baptista Szolgáltató Centrum vezetője, továbbá a sajtó képviselői.

vissza az oldal tetejére

 

 

A Magyar Fejlesztési Bank, mint kiemelt támogatónk 3.000.000.- Ft egyedi támogatást biztosított intézményünk számára 2014 végén. A 2015-re szóló támogatással mára sikerült felújítanunk a Bánya utcai épületkomplexum leginkább felújításra szoruló tetőszerkezetét. A fejlesztési projekt folytatása lehet a jövőben - további források bevonásával - a tetőtér beépítése, amely során további férőhelyeket alakíthatunk ki a tetőtérben.

A támogatást nagyon köszönjük!

 

vissza az oldal tetejére

Tetőfelújítás a Fejlesztési Bank támogatásával

 

 

A groningeni Hanzehogeschool szociális munka tanszékének tanárai és hallgatói évről évre látogatást tesznek intézményünkben, az Utcafront Bánya utcai szállásán. A lassan hagyománnyá váló látogatások során sok régi ismerős arccal találkozhattunk, de újak is voltak sokan olyannyira, hogy a látogatók számára megtartott intézményvezetői előadás során alig fértünk el az udvaron...

Holland vendégeinknek ezúttal is köszönjük a megtisztelő bizalmát és érdeklődését!

 

vissza az oldal tetejére

Hír, ami lassan már nem is hír...

 

 

Az Angyalföldi Baptista Gyülekezetben régóta keressük szolgálati helyünket. Évek óta imádkoztunk azért, hogy Isten mutassa meg, hogy mit kell tennünk. Az egyik terület, amit megláttunk, az a hajléktalanok felé való szolgálat. Eleinte az utcán élőket kerestük fel a kerületünkben, és vittünk nekik ételt, meleg ruhákat, ezután kezdtünk el rendszeresen bejárni a Baptista Szeretetszolgálat által működtetett Bánya utcai hajléktalan szállóra.

Immár egy éve, hogy egy lelkes csapat segítségével, kéthetente tartunk bibliaórákat a szállón élőknek. Alkalmanként 10-15 nehéz sorsú férfi és nő vesz részt a beszélgetéseken. Nemcsak a bibliai történeteteket tanítjuk nekik, hanem életvezetési kérdésekkel is foglalkozunk. Minden este egy kis közös vacsorával zárul alkalmunk.

Öröm számunkra, hogy ezek az emberek kezdenek megnyílni felénk, és barátsággal fogadnak, és várnak bennünket. Ezeken az összejöveteleken nemcsak mi szolgálunk, hanem felénk is szolgálnak a szállón élők. Tragikus élettörténeteket ismerhettünk meg, ezáltal előítéletektől szabadított meg bennünket Isten ezeken a találkozókon.

A szállón dolgozó szociális munkások elmondták, hogy akik rendszeresen járnak hozzánk bibliaórára, azoknak az életében észrevehető a változás. Többen nagyon közel kerültek Istenhez, rendszeresen olvassák a Szentírást, imádkoznak, és közösségbe is elkezdtek járni. Természetesen tudjuk, hogy ez a szolgálat hosszútávon hozza meg a gyümölcsöket. Sok elrontott évet és döntést kell helyrehozniuk ezeknek az embereknek. Mi szeretnénk továbbra is segítségül lenni ebben a folyamatban.

 

 

Közös ebéd

 

Március utolsó vasárnapján, egy szép tavaszi napsütéses napon a délelőtti istentisztelet után gyülekezetünkből elindultunk a Budapest, Bánya utcai hajléktalan szállóra, hogy ebédet vigyünk az ott élő embereknek. Világi zenész emberek keresték fel az Angyalföldi Baptista Gyülekezetet azzal a felajánlással, hogy finanszírozzák 120 adag étel elkészítését. A menü egy finom babgulyásból állt.

Az ebéd előtt Nemeshegyi-Horvát György lelkészgyakornok hirdette Isten üzenetét, majd egy rövid imádság után sor került az étel kiosztására.

Olyan bőségesen jutott az ételből, hogy kétszer is sorba álltak a lakók.

Reményeink szerint ez az akciónk is tovább segíti a szállón folyó szolgálatunkat, és kedd esténként többen el fognak jönni a bibliaóránkra.

Abban is reménykedünk, hogy zenész barátainkkal is hosszú távú kapcsolat alakul ki a jövőben.

 

 

Tahi tábor

 

Az Angyalföldi Baptista Gyülekezet önkéntesei két éve járnak a Bánya utcai hajléktalan szállóba, hogy az ott élők felé szolgáljanak. Kéthetente tartanak bibliaórákat, ahol nemcsak a Szentírás megismerése, hanem a közösségépítés és az életvezetési tanácsadás is helyet kap.

Szeptember 27-én, a csoportba járók csendes napot tartottak egyházunk Tahi táborában. A szállóról tíz otthontalan, valamint a gyülekezetből öt szolgálattevő vett részt az egész napos programon.

Délelőtt és délután két előadást hallgathattak meg a résztvevők Merényi Zoltán lelkipásztor tolmácsolásában. A nap témája a kitartás volt.

Az előadások mellett közös étkezések, beszélgetések, játékok, valamint egy rövid kirándulás szerepelt a programban.

A szervezők és a szálló lakói is közelebb kerülhettek egymáshoz és az Úrhoz.

 

Merényi Zoltán

 

 

A gyülekezetről

 

Az Angyalföldi Baptista Gyülekezet a XX. század első évtizedeiben jött létre. A kezdetektől fogva célunk ugyanaz maradt, megismerni Isten akaratát életünkkel kapcsolatban, és azt hitelesen továbbadni embertársainknak. Legfőbb tekintélyünknek a Bibliát tartjuk, törekszünk a Szentírás mélyebb megismerésére és megélésére életünk minden napján. Fontosnak tartjuk a közösség ápolását istentiszteleteinken és azon kívül is.

 

A Bánya utcai szállóra rendszeresen, közel egy éve járunk két hetente kedden 18:00 kezdettel. Az alkalmakon megbeszéljük, hogy mi történt velünk az elmúlt két hétben. A bibliatanulmányozást interaktívan végezzük. Mindenkinek lehetősége van az adott téma hozzászóláshoz. Szeretünk együtt énekelni. Az alkalom után többször van, hogy kis csoportokban, vagy négy szem közt tanácsot kérnek tőlünk az élet bizonyos nehézségeiben. Van, hogy nagyon nehéz szóhoz jutnunk a megható szívszorító témákhoz.

Felejthetetlen élményt jelent, mikor meglátnak minket, a nyakunkba borulnak, és elmondják, hogy mennyire vártak minket.

 

Gyerek koromban történt, hogy az apukámnak Nyíregyházán volt egy kerékpár szaküzlete és több alkalommal bejöttek az üzletbe hajléktalanok. Jó lehetőség volt apukámnak a bizonyságtételre. Nem csak testi, ha nem lelki táplálékot is kaptak. Egy idő után megtörtént az is, hogy felsorakoztak egy sorban, és elmondtak közösen egy igeverset. Itt elindult bennem egy érzelmi száll a hajléktalanok felé.

 

A szállón élő emberek keresnek egy biztos pontot az életükben. Keresnek valakit, akinek bizalmasan elmondhatják az életük legtitkosabb eseményeit. Fontos, hogy minőségi időt töltsünk velük.

Azt tapasztalom hétről hétre, hogy megváltozik az élet felfogásuk, más képen állnak a munka lehetőséghez. Ki tűznek élet célokat, amiket igyekeznek megvalósítani. Nekünk az a feladatunk, hogy bátorítsuk Őket, mellettük legyünk ha elbizonytalanodnak, de fontos, hogy ne mi végezzük el helyettük ezeket a fontos lépéseket.

 

Uzonyi Norbert

 

vissza az oldal tetejére

Az Angyalföldi Baptista Gyülekezet és a Bánya utca

Nemzetközi diákcsoport a Corvinusról

Ismét nemzetközi látogatóink voltak a Bánya utcában.

Dr. Elekes Zsuzsanna, a Corvinus egyetem tanára hozta el ezúttal intézménylátogatásra nemzetözi diákcsoportját. A francia, német, skót, ciprusi, kanadai, és ázsiai diákok szociológia, illetve társadalomismeret szakoshallgatók és „társadalmi problémák” címen hallgatnak jelenleg órát.

A megjelent diákoknak Berényi Richárd kollégánk tartott bemutató előadást.

vissza az oldal tetejére

Farsang az Utcafront Bánya utcai szállásán

Az Utcafront Menedék Bánya utcai szállásán kollégák és lakók közösen ünnepelték idén a tavasz közeledtét.

 

A tavaszköszöntő ünnep farsangi mulatság is volt egyben.

 

A farsangi jelmezek bemutatása során a résztvevő jelmezesek körbejártak a szállón, egyenként bemutatkoztak, hogy kik is ők, amely bemutatkozást a többiek nagy tapssal fogadtak.

 

A rendezvény főműsora egy több történetből összeálló színi előadás volt, amely előadásban részt vettek többen a lakók közül is.

Az előadás címe volt: Veszélyes évszakok.

A poéngazdag előadás nagy sikert aratott, annál is inkább, mert számos ponton utalt a szálló mindennapjaira a történet, amely sztorik természetesen lakóinktól származtak, így a hiteles történetek, és az azokra felépített vicces párbeszédek igazán elérték a közönséget.

A sok nevetés, taps és vidámság mind arról tettek bizonyságot, hogy a közös munkával létrehozott esemény hatalmas siker volt.

 

Köszönet a résztvevőknek!

 

vissza az oldal tetejére

KÉPEK A FARSANGRÓL ÉS AZ ELŐADÁSRÓL

vissza az oldal tetejére

©  Készült az Utcafront megbízásából 2015. Design: Borbély Péter